Uudet nettisivut lippukunnalle?

Onko lippukuntanne nettisivut faceliftin tarpeessa? Tai olisiko jo aika uudistaa sivut kokonaan alusta asti? Uudet sivut olis tosi kivat, mutta lippukunnasta ei löydy koodaustaitoista tekijää eikä oikein graafista silmääkään? Ei huolta! Lippukunnille on nyt tarjolla WordPress-teema, jonka saa otettua käyttöön ilman riviäkään koodia ja ulkoasukin on partion ilmeen mukainen!

Katso miltä teema näyttää demosivulla.

Suomen Partiolaisten uuden WordPress-teeman avulla lippukunnat saavat käyttöönsä käyttäjäystävälliset ja partion ilmeen mukaiset nettisivut, joita voi selata vaivatta niin kännykällä kuin koneella. Teema on lippukuntien vapaasti ladattavissa ja lippukunnat voivat asentaa sen omille WordPress-alustoilleen omatoimisesti, oman aikataulun mukaan.

Saatte muokattua sivuista lippukuntanne näköiset vaihtamalla sivuille värejä, kuvia, tekstejä ja logoa. Muutokset pystyy tekemään ilman koodaustaitoja WordPressin Mukauta-toiminnallisuuden avulla. Edistyneemmille käyttäjille on myös mahdollista muokata sivuston CSS-koodia, mutta tämä ei ole välttämätöntä!

Miten saamme teeman käyttöön?

Nykyinen nettisivutilanteenne ratkaisee sen, mitä teidän tulee tehdä saadaksenne teeman käyttöönne:

Meillä on jo käytössä WordPress-sivut
Voitte vain ladata partion teeman ja asentaa sen nykyisten sivujenne päälle. (HUOM! Kannattaa ottaa varmuuskopio vanhoista sivuista. Sivujen sisältö ei katoa minnekkään, vimpaimissa ollutta tietoa lukuunottamatta. Kaikki vimpaimissa ollut tieto häviää!).

Meillä ei ole WordPress-sivuja, mutta käytössämme on jo webbihotelli
Asentakaa webbihotelliinne WordPress (tai pyytäkää palveluntarjoajaa tekemään se), ladatkaa ja asentakaa partion teema ja sen tarvitseman lisäosat.

Meillä ei ole WordPress-sivuja eikä webbihotellia
WordPress tarvitsee webbihotellin, voitte valita itsellenne sopivan palveluntarjoajan vapaasti. Useimmat palveluntarjoajat tarjoavat WordPress-asennusta, mutta mikäli näin ei ole, voitte tehdä sen myös itse. WordPressin asennuksen jälkeen, ladatkaa ja asentakaa partion teema ja sen tarvitseman lisäosat.

Katso tarkemmat ohjeet: www.partio.fi/nettisivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *