Partio-ohjelma – программа патрульная – barnaamijka roondada – The Youth Programme

Millä kielellä sinä haluat käyttää partio-ohjelmaa?

Partio-ohjelma on tällä hetkellä tarjolla kahdella kielellä, suomeksi ja ruotsiksi.

Uudessa partio-ohjelma.fi:ssä on mahdollisuus tehdä kieliversioita vähitellen niin, että käännöksiä voi tehdä vaikka yksi aktiviteetti kerrallaan. Aktiviteetin kohdalla näkyy vaihtoehdot, millä kielillä se on saatavilla.

Tehdäänkö yhdessä?

Oletko sinä kääntänyt partio-ohjelmaa pöytälaatikkoon tai vaikka ulkomaalaisille partiokavereille leiriä varten? Tekisitkö palveluksen, ja antaisit tekstisi kaikkien partiolaisten käyttöön, jotta uusien muita kieliä puhuvien lasten ja nuorten osallistuminen partiotoimintaan Suomessa helpottuisi? SP:ssä aukeaa 2.12.2016 haettavaksi käännösjohtajan pesti, jonka tehtävänä on johtaa ja organisoida kääntämistyötä.

Kerro millä kielellä partio-ohjelma tarvitaan Suomessa? Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen mikko.pori@partio.fi tai kysy lisää! partioohjelmankaannoksia-facebook-twitter-v1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *