Lippukuntien treenivinkki nro 18 – joulutauolle laskeutuminen

Treeniohjelmassa alkaa nyt joulutauko ja samalla huolehditaan palautumisesta levon avulla. Näin tammikuussa jaksetaan paneutua innokkaasti uusiin harjoituksiin. Treenitavoitteiden väliarviointi on hyvä tehdä tässä kohtaa. Kun seuraavan kerran tapaat treeniohjelman aikuisen, arvioikaa tavoitteiden saavuttamista. Onko tavoitteisiin hyvä tehdä jotain muutoksia ja tarvitseeko aikuinen, jossain asiassa sinun tai jonkun muun lippukuntasi aikuisen apua.

Treeniohjelman aikuista varmasti ilahduttaa, jos hän saa sinulta ja lippukunnalta joulukortin tai sähköisen tervehdyksen. Samalla voi kertoa, että on ollut ilo seurata treeniohjelmaan paneutumista ja uusien partiotaitojen oppimista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *