Aikuisten treenivinkki nro 15 – Mikä on hienoa partiossa?

Tämän syksyn aikana olet tutustunut partioon, toivottavasti treeniohjelma on ollut siinä apuna. Partio on hieno harrastus. Tätä mieltä olemme me partiolaiset ja moni ei-partiolainen. Mutta mitkä asiat tekevät partiosta hienon harrastuksen?

Tarkastele viikon ajan partiota ja listaa yksi asia päivässä, mikä sinun mielestäsi on partiossa hienoa ja hyvää. Asiat voivat olla pieniä tai suuria, konkreettisia, tekemistä tai asennetta. Kun lista on valmis, mieti, mitkä asiat listalla motivoivat sinua toimimaan partiossa.

Esittele listasi lippukunnan johtajistolle vielä tämän vuoden puolella esimerkiksi johtajiston kokouksessa tai lippukunnan joulujuhlassa. Lista kannattaa esitellä myös partion ulkopuolisille. Mitä jos kertoisit siitä työtovereillesi kahvitauolla tai naapurillesi, joka ei ole partiolainen.

Kirjoittajana Marjukka ”Mjukka” Aaltonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *