Aikuisten treenivinkki nro 14 – partiobingo

Syksyn aikana olet ehtinyt näkemään ja kokemaan jo kaikenlaista partiossa. Treenit ovat antaneet tekemistä ja haastetta pitkin syksyä, näistä olet saanut eväitä reppuusi partiouralle. Nyt voit hetkeksi istua alas ja kerrata syksyn kokemuksia. Joko saat alla olevan haastekortin täyteen partiokokemuksia?

Jäikö joku näistä syksyn aikana tekemättä tai saavuttamatta? Tällä viikolla voit tarttua haasteeseen saadaksesi korttiasi täydennettyä uusista partiokokemuksista.

bingo

Iltateen äärellä omaa syksyä miettiessäni, huomasin taas miten monta hienoa hetkeä syksyn aikana on tullut koettua partiossa. Siltin kenenkään kanssa en ole nokipannukahville päässyt, eli viikonloppuna suunta kohti nuotiotulia ja tarjoan kaverillekin kahvit!

Jutun kirjoittajana Maria Mamia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *