Mistä on kyse?

Kysyimme lippukunnilta mitkä ovat suurimpia haasteita jäsenhankinnassa ja saimme vahvistusta sille mitä odotimmekin: aikuisia kaivataan lisää ja rekrytointi on haasteellista. Päätimme siis käynnistää #partiokuntoon2016 –kampanjan ja tavoitella 2000 uuden partioaikuisen rekrytoimista vuoden aikana. Tavoitteena on vastata etenkin lippukuntien ryhmänohjaajatarpeeseen.

#partiokuntoon2016 treeniohjelmassa on kaksi ryhmää: lippukunnat ja uudet aikuiset.

Lippukuntien treeniohjelmassa julkaisemme joka viikko ohjeen, vinkin tai tehtävän, jonka tavoitteena on kehittää lippukuntien aikuisrekryä, aikuisten mukaan ottamista ja mukana pitämistä. Tulemme antamaan ohjeita etenkin aikuisluotsille, tai muulle aikuisista vastaavalle henkilölle.

Aikuisten treeni  soveltuu kaikille partiosta kiinnostuneille aikuisille, niin uusille kuin palaavillekin, jotka kokevat kaipaavansa päivitystä tietoihinsa ja taitoihinsa. Nyt kannattaakin siis rekrytä niitä aikuisia mukaan! Aikuisten treenissä tutustutaan ja perhedytään partioon ja lippukuntaan, kouluttaudutaan ja tutustutaan pesteihin. Tavoitteena on, että aikuinen aloittaa esimerkiksi tammikuussa ryhmänohjaajana. Voit lukea täältä millaisiin teemoihin treenissä keskitytään.

Molempiin ohjelmiin voi ilmoittautua koska vaan. Ilmoittautuneet saavat vinkit sähköpostiinsa joka viikko. Täältä löydät linkin aikuisten ilmoittautumiseen sekä lippukuntien ilmoittautumiseen. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *