Parempilippukunta.fi ?

Parempilippukunta.fi on kaikille Suomen lippukuntatoimijoille suunnattu sivusto, josta löydät vinkkejä parempaan lippukuntatoimintaan sekä tosielämän tarinoita.

Sivuston tavoitteena on antaa lippukunnille eväitä menestykseen ja saada partiotoiminnasta entistä elinvoimaisempaa. Haluamme jakaa kokemuksia, toimintavinkkejä, tarinoita ja ohjeita (miksei ”älä tee näin” -kokemuksiakin) ympäri Suomea, lippukuntatasolta lippukuntatasolle. Etsimme koko ajan uusia ajankohtaisia aiheita ja kirjoittajia.

Sivuston perustana ja esikuvana toimii Pääkaupunkiseudun Partiolaisten marraskuussa 2011 perustettu kasvublogi, Partio kuuluu kaikille. ennen elokuuta 2014 julkaistut teksit ovat siis peräisin sieltä.

Tekstit on lajiteltu kategorioihin, jotta pääisit aiheisiin tehokkaasti käsiksi. Voit myös katsoa sivupalkin aihesanapilvestä yksityiskohtaisempia hakusanoja tai käyttää hakukenttää. Kaikki tekstit putkeen, ilmestymisjärjestyksessä, löydät Blogi -välilehden alta.

Siispä lue, opi ja inspiroidu! Kun keksit hyviä uusia aiheita tai mahdollisia kirjoittajia ja ”kokemusasiantuntijoita”, vinkkaa meille – ohjeet Yhteystiedot välilehdellä. Blogin tekemiseen voi osallistua myös kommentoimalla juttuja. Kerro samanlaisista tai erilaisista kokemuksista ja jaa juttuja eteenpäin lippukuntakavereillesi.

Käy tykkäämässä myös Parempi lippukunta -facesivusta!


Kuva: Suomen Partiolaiset / Johanna Skarp

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *