Kasvu ja hyvinvointi

Vinkkivitoset on kerätty tälle sivulle!

Skrollaile siis alaspäin ja poimi ne avut, jotka hyödyttävät juuri teidän tilanteessa. Huomaa myös, että voit mennä blogin puolelle ja valita asiasanalistasta ne tekstit, jotka käsittelevät juuri sitä aihetta, josta kaipaat lisäpotkua oman pohdinnan tueksi.

Miksi kasvu?

Lue lisää näistä:

Kasvu on kirosana, nyt laatu kuntoon

Kasvavassa lippukunnassa on kivaa


Miten kasvua?

Kasvun tekemisessä on tärkeää se, että muistaa, ettei kasvu ole temppu tai toimitapyrähdys, vaan sitä pitää tehdä jatkuvasti ja pitkäjänteisesti, ja kasvuajattelu kannattaakin treenata osaksi lippukunnan kaikkea toimintaa. Kun siihen päästään, ei kasvu vaadi erillistä energian käyttöä, vaan tapahtuu luonnostaan ja hyvin pienellä vaivalla! Ja lisäksi sitä on tekemässä aina entistä isompi määrä tyyppejä.

Kasvu liittyy isosti siihen, että tarvitaan ihmisiä. Akeloita, apukäsiä, rastimiehiä, lippukunnan vastuunkantajia, iltaohjelman tekjöitä. Rekrytointiin niin uusien, vanhojen kuin aktiivitoiminnasta tipahtaneiden kanssa pätee sama sääntö: ihmiset tulevat mukaan, kun heitä pyytää. Eivät kaikki, mutta aina joku lähtee. Rekryssä ei kannata ollenkaan lannistua, jos ekat viisi kieltäytyvät. Kysy jokaista, ja joku lähtee.

Rekrytointi

Ota vanhemmista koppi

Täydennä olemassa olevat ryhmät

Perusta sudenpentulauma

Markkinoi, näy ja menesty

Materiaalipankista löydät muokattavat materiaalit rekryyn, näkymiseen ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Lippukuntasivulla on paljon vinkkejä toiminnan markkinointiin


Ota mallia muilta:

Näin kasvoivat:

Muuttolinnut

Karhunvartijat

Sinivuoren Soihdut

Lauttapartio

Vartiovuoren Tytöt

Viikin Vesikot

Kulosaaren Meripartio

Tallenna

Tallenna

Tallenna