Päivietty työnjako: Hallituksen järjestäytyminen

Hallituksen kokoonpano

Sekä pestijohtajan että ohjelmajohtajan kannattaa olla hallituksen jäseniä. Joissain lippukunnissa tässä saattavat tulla säännöt vastaan. Silloin säännöt todennäköisesti kaipaavat päivitystä joka tapauksessa, sillä näin tarkkoja kirjauksia ei säännöissä kannata olla. Lippukunnan mallisäännöt löytyvät täältä. (Sääntöjen päivitys on parhaillaan käynnissä.)

Hallitukseen kokoonpano voisi näyttää esimerkiksi tältä:

wp_20161116_15_38_33_pro

Hallitukseen voisi myös kuulua vaikkapa viestintävastaava tai kalustovastaava, jos niin halutaan. Taloudenhoitajan taas ei välttämättä tarvitse olla hallituksessa, mutta silloin lpkj:n tai lpkja:n kannattaa olla aika hyvin perillä rahatilanteesta. Pienissä lippukunnissa kannattaa harkita pestien yhdistämistä. Esimerkiksi pestijohtaja tai ohjelmajohtaja voisi samalla toimia lippukunnanjohtajan apulaisena tai vaikkapa sihteerinä.

Ikäkausitoiminnan organisoinnista lisää täällä. LINKKI

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *