Partio-ohjelman parhaat toteutusvinkit jakoon!

Nyt jokainen partiolainen voi jakaa parhaat vinkkinsä partio-ohjelman toteuttamiseen. Juuri julkaistulla partio-ohjelma.fi -sivustolla aktiviteettien toteutusvinkit ovat näkyvästi esillä. Voit lähettää sivuston kautta omat parhaat vinkkisi kaikkien partiolaisten käytettäväksi. Jokaisen sammon ei kannata tehdä omaa karttamerkkimuistipeliä, jos joku on kerran jo tehnyt tosi hyvän.
Voit kirjoittaa vinkin millä kielellä tahansa, koska kaikki sivuston kautta jätetyt vinkit näkyvät kaikille käyttäjille. Sinun vinkkisi voidaan myös kääntää toiselle kielelle tai voit jättää sen halutessasi itse kahdella eri kielellä.

Toimi näin:

  1. Varmista, että olet kirjoittamassa vinkkiä siihen aktiviteettiin, johon se parhaiten sopii. Sama vinkki voi sopia moneen aktiviteettiin ja samoja saa ollakin.
  2. Kirjoita oma nimesi tai vinkin jättävän ryhmän nimi.
  3. Kirjoita vinkki lyhyesti ja napakasti. Ylipitkiä vinkkejä ei kukaan jaksa lukea. Vältä suorien linkkien käyttöä, koska ne vanhenevat nopeasti. Käytä mieluummin avainsanoja, joilla tiedon voi löytää.
  4. Voit halutessasi lisätä liitetiedoston, jossa on vinkkiin liittyvä materiaali. Kuvat, tekstit ja lyhyet videot on hyviä. Muista tekijänoikeudet.
  5. Paina lähetä.
  6. Vinkit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

www.partio-ohjelma.fi

partioohjelma_nelio-insta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *