Uusi partio-ohjelma.fi -sivusto avattu

Uusi Partio-ohjelma.fi -sivusto tarjoaa nykyaikaisen ja helppokäyttöisen tavan hyödyntää partio-ohjelmaa, myös mobiilissa. Sivustolta löydät selkeästi ryhmiteltyinä ikäkausien aktiviteetit sekä syventävää tietoa partiokasvatuksesta ohjelman toteuttamisen tueksi. Lisäksi sivuille on koottu aiempaa enemmän toteutusvinkkejä sekä tukimateriaaleja. Yksittäisiin aktiviteetteihin voit myös tarjota omia vinkkejäsi muiden käyttöön. Sivuilla on helppo tutustua myös juuri päivitettyihin samoaja- ja vaeltajaohjelmiin. Aiemmin nämä ohjelmat ovat olleet käytettävissä vain paperisina versioina.

Sivustoa tullaan kehittämään jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia kuten näppäriä hakutoimintoja on luvassa jo loppuvuoden aikana.

Partio-ohjelma on nyt ensimmäistä kertaa käytettävissä avoimena datana ja saatavilla esimerkiksi erilaisten kehitysprojektien käyttöön.

Scoutprogrammet.fi  på svenska för varungar, äventyrscouter och spejarscouter.

www.partio-ohjelma.fi

partioohjelma_facebook-twitter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *