Aikuisten treenivinkki nro 38 – kohti kesää ja Roihua

Kevät lähenee loppuaan ja harrastuksissa vietetään kevätjuhlia. Samoin tehdään partiossa ja valmistaudutaan kesälomaan. Samalla suunnataan katseet kohti Roihua, missä tavataan heinäkuun lopussa. Roihu on koko tämän vuoden huipentuma. Se pitää kokea, jotta ymmärtää miten iso ja kokonaisvaltainen se oikeasti on. Oletkohan tulossa mukaan leirille?

Lippukunnissa valmistaudutaan kovaa vauhtia leiriin. Osallistujille pitää saada tiedotteet lähetettyä ennen kuin kaikki lähtee loman viettoon. Samalla pitää päättää, mitä kaikkea lippukunta ottaa mukaan. Talkoo iltoja vietetään ja pakataan tavarat valmiiksi.

Lippukunnan johtajisto ja varsinkin leiriluotsi tekevät kovaa, hyvää työtä juuri nyt. Mitä jos muistaisit häntä tässä, kannustaen häntä eteenpäin? Harvoin muistetaan näitä avainhenkilöitä työn aikana, vaan monesti se tehdään vasta tehtävän loputtua, jos muistetaan. Lähetä siis hänelle kannustuskortti! Muotoile tervehdys niin kuin luulet että hänelle se tuottaisi eniten iloa. Baden-Powel puhui jo aikanaan päivän hyvästä työstä. Tämähän on juuri sitä.

Jos et ole ilmoittautunut Roihulle, haluan kutsua sinua Roihulle vierailemaan. Haluan, että pääset katsomaan mitä kaikkea siellä voi tehdä. Kysy sitten keneltä tahansa missä tehtävässä hän on, saat melko varmasti kattavan vastauksen. Itse en tiedä mitä kaikkea siellä voi tehdä, joten aion ottaa tämän tilaisuuden käyttöön itsekin. Vierailupäivä on auki kaikille. Liput pitää ostaa etukäteen, jotta leiri voi varautua, montako vierailijaa on tulossa.

https://roihu2016.fi/vierailupaiva

Kohti kesää,

Maya Hänninen, aikuisryhmän puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *