Aikuisten treenivinkki numero 34 – Samoajana kohti Roihua?

Samoaja nuoret ovat aloittelevia johtajiamme, heillä on ROKilta saatuja oppeja taskussa ja usein ensimmäinen vartio johdettavana. Samalla on tehty taskuista omaa ohjelmaa, pidetty kenties pausseja ja evästaukokin saattaa olla edessä.  Samoin edessä on Roihu kesä. Roihulle on ilmoittautumisen lisäksi pitänyt valmistautua valitsemalla pesti ja virvatuli aktiviteetti.

Tehtävänäsi on tehdä haastattelukierros lippukunnan samoajilta ja jutella Roihu odotuksista.

Itse sain monipuolisia vastauksia, vaikkakin otanta oli tällä kertaa varsin pieni.

Miksi Roihulle?

-Kaverit, sekä omasta lippukunnasta että muualta. Eihän näin isoa leiriä voi missata leiriläisenä.

Mikä pesti?

-Pestikehitin oli heti alussa käytössä, ja sieltä tuli ihan kiva pesti. Viime hetken pesti löytöjä oli helppo tehdä, kun valinnanvara oli kutistunut muutamaan hassuun pestiin. Tosin niistäkin oli saatu kiinnostavan kuuloisia.

Entä virvatuli?

-Heti alkupuolella käyty valitsemassa, ei ehkä ihan ensimmäinen vaihtoehto, mutta mielenkiintoisen kuuloinen. Viime hetkessä ei ollut tässäkään hommassa mitään vikaa. Valittavana oli täälläkin vähemmän, mutta hauskan ja haastavan kuuloista tekemistä on tiedossa.

Mitä odotat?

-Kavereita, tutustumista uusiin kavereihin. Kesäistä leiri kokemusta. Hauskan pitoa.

Kirjoittanut Maria Mamia
Kuva Olli Laurikainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *