Lippukuntien treenivinkki nro 33 – Partioviikosta ilo irti!

Partioviikko on paras viikko, ja sitä se on myöskin lippukunnan elinvoiman kannalta! Viikko on täynnä partiotapahtumia ja pop up koloja ja paikkoja, joissa partio näkyy. Partioviikko.fi-sivulta näet, mitä kaikkea tapahtuu eri paikkakunnilla!

1. Ens kerralla vielä paremmin

Kerää ylös kaikki idikset, joita saat siitä, mitä muut teki tänä vuonna tai mitä itse keksitte, kun istuitte paistamassa makkaraa asuinalueen väelle ja joku tokaisee ”vitsi ois pitänyt hei ottaa naapurilippukuntienkin yhteystiedot tähän esille!”. Talleta idikset sellaiseen paikkaan, jossa löydät ne varmasti siinä vaiheessa, kun ensi vuoden partioviikon juttuja suunnitellaan. Itse käytän sähköisen kalenterin merkintöjä, post it lappuja näytön reunassa ja vaihtelevia muistilappuaplikaatioita.

2. Pyydä mukaan

Partioviikolla tapaat paljon lapsia, nuoria ja aikuisia jotka katselevat  teidän touhuja. Käy rohkeasti juttusille! kerro keitä te olette ja mitä te teette. Jos ihminen kiinnostuu, eikä pakene korvat luimussa, kerro, että hän on tervetullut mukaan. Kerro ihan konkreettisesti mihin pääsee mukaan ja milloin (jep, sopikaa etukäteen, ainakin se, mihin aikuiset on helppo kutsua mukaan). Nappaa taskustasi sinne varaamasi lippukunnan käyntikortti, jotta ihmiselle jää jälki toivota tervetulleeksi. Jos mahdollista, laita itsellesi ylös kenen kanssa juttelit ja pyydä yhteystiedot. Muista myös huomioida ne vanhemmat, jotka pudottavat lapsensa partioviikon ohjelmiin.

3. Nauti

Jos pääset osallistumaan siistiin partiotapahtumaan tai tekemään sellaista partiokavereiden kanssa, muista nauttia! Ei se mitään, jos jokainen yksityiskohta ei täsmää, tai sateen uhka leijuu taivaalla. Katso ympärillesi, huomaa mikä onni on olla partiossa ja nauti täysin rinnoin. Ja koska olet pelimies/-nainen, nappaa kuva, ja jaa fiiliksesi myös somessa häsällä #partioscout.

Ja hei, vaihda säkin partiokuva profiilikuvaksi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *