Aikuisten treenivinkki numero 28 – retkelle sudenpentujen kanssa

Tämän vuoden treenivinkeissä on ollut tutustumista partio-ohjelmaan ja taustatietoa partion ikäkausista. Pari viikkoa sitten treenivinkki liittyi seikkailijoihin, tällä viikolla kohteena on ikäkausista nuorimmat eli sudenpennut.

Ota yhteyttä akelaan, sudenpentulauman johtajaan, ja tiedustele, milloin sudenpennut ovat menossa retkelle seuraavan kerran. He varmasti ottavat sinut mielellään mukaan ja tutustuttavat sinut sudenpentuohjelmaan.

Tutustumisen ja retkelle osallistumisen lisäksi sinulla on mahdollisuus tarjota apua retken toteutuksessa. Voit toimia apuna ohjelmassa esim. rastimiehenä tai vetää leikin omasta lapsuudestasi. Mielenkiintoista voi olla myös retken suunnitteluun osallistuminen ja tarjota apua esim. retkiruokien ostamiseen.

Mikäli sudenpenturetken ajankohta ei sinulle käy, voit osallistua kevään aikana johonkin muuhun sudenpentujen tapahtumaan.

Kirjoittajana Marjukka ”Mjukka” Aaltonen.
Kuva: Hanna Suomi, Uudenmaan Partiopiiri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *