Parempi lippukunta on nyt myös Facebookissa. Tervetuloa tykkäämään!

Parempi lippukunta -blogi on lippukuntien aktiiveja johtajia varten, ja se löytyy nyt myös Facebookista, käy tykkäämässä!

Sivua ylläpitää SP:n toimiston väki, ja sivulla jaetaan lippukunnan päivittäistä arkea helpottavia työkaluja liittyen viestintään, markkinointiin, toiminnan kehittämiseen, partio-ohjelmaan ja johtajiston hyvinvointiin. Muistuttelemme myös lippukunnalle tärkeistä päivämääristä ja ajankohtaisista teemoista. Sisältöä voi olla siis kaikki, mistä on hyötyä ja iloa lippukunnalle. Sivu korvaa aiemman #partiokuntoon2016 -projektisivun.

Myös blogin sisältöä ja juttuja ihmetellään ja ideoidaan jatkuvasti. Kerro kommenttikentässä tai yhteystietolomakkeen kautta, mistä haluaisit täällä lukea!


 

P.S. Huomaa kuitenkin, että blogin ja Parempi lippukunta -facebooksivun jakamat asiat ovat valtakunnallisia ja kaikkia lippukuntia koskevia, oman piirisi viestintää seuraamalla saat tiedon esimerkiksi piirin järjestämistä kursseista ja tapahtumista, sekä muista sinulle suunnatuista tapaamisista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *