On aika hakea apurahoja partion kansainvälisille leirimatkoille!

Oletko kenties suunnittelemassa lippukunnan ulkomaanmatkaa ensi kesäksi vai haaveiletko lähdöstä kansainväliseen koulutus- tai johtajatilaisuuteen tämän vuoden aikana? Aikasi on tullut! Sekä Folke Bernadotten muistosäätiön että Kata Jouhkin rahaston apurahojen haku tälle vuodelle päättyy jo 31.3.

Se kumpaan säätiöön sinun kannattaa hakemuksesi lähettää, riippuu siitä millaista matkaa suunnittelet. Bernadotten säätiöstä voi hakea tukea vain ryhmille – lisäksi anomuksen tekijän kuuluu olla matkanjohtaja. Koska säätiö haluaa tukea kansainvälisyystavoitteiden toteutumista, on kohdemaassa oltava partiokontakti ja yhteistyötä ulkomaisten partioryhmien kanssa. Säätiön tuen avulla onkin nyt mahdollista lämmitellä vanhoja partiokontakteja ja lähteä tapaamaan vaikka Japanin Jamboreen vanhoja tuttuja lippukuntavoimin!

Eikö ryhmämatka ole sinun juttusi? Vai siintääkö silmissä vapaaehtoistyö partiokodissa? Kata Jouhkin rahasto myöntää yksilöiden kansainvälistymiskokemuksiin apurahaa. Tällaisia voivat olla myös kansainvälisiin koulutus- tai johtamistilaisuuksiin suuntautuvat matkat.

Miksi kansainvälistyminen olisi kokemuksena tärkeää? Muun muassa uusien ystävien, seikkailujen ja taitojen lisäksi kansainvälistyminen avaa ovia kasvuun vastuulliseksi, aktiiviseksi ja osaavaksi maailmankansalaiseksi. Ja kuuluuhan partiolaisen ihanteisiin rakentaa ystävyyttä yli rajojen!

Hae apurahoja 31.3.2016 mennessä. Lisätietoja ja hakemuspohjat löydät osoitteesta www.partio.fi/apurahat.


Kuva Juho Tuure

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *