Lippukuntien treenivinkki nro 25 – löytyyhän lippukuntasi lippukuntahausta?

Silloin tällöin käy niin, että ihminen ajattelee, että partio voisi olla hänelle tai hänen lapselleen mukava harrastus. Tällöin on hirmu tärkeää, ettei homma jää kiinni siitä, että partiota ei löydä. Kokeilepa, mitä tapahtuu, jos laitat googlen hakukenttään oman asuinalueesi nimen+partio. Mitä löytyy, löytyykö teidän lippukunta?

Itselleen lippukuntaa etsivä voi mennä partion nettisivuilla lippukuntahakuun. Sivulta löytyvästä kartasta voi hakea postinumeron tai kaupunginosan mukaan lähimmät lippukunnat. Lippukunnan kannattaa siis huolehtia siitä, että tiedot löytyvät oikein lippukuntahaku-sivulta!

Havainnekuva on kuvakaappaus tilanteesta, jossa etsin lippukuntaa Ylivieskasta.

Havainnekuva on kuvakaappaus tilanteesta, jossa etsin lippukuntaa Ylivieskasta.

Lippukunnan lisääminen kartalle tapahtuu Kuksassa. Ohjeen siihen löydät täältä.

(On muuten olemassa sivu nimeltään partio.fi/kuksaohje, hyvin hyödyllinen muutenkin!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *