”Miten te kasvoitte?” Sinivuoren Soihdut kertoo

Dia4

Viime talvena ruvettiin osallistumaan eri tapahtumiin, mutta lumipallo lähti oikeastaan vyörymään keväällä, kun osallistuimme Elävä Malmi -tapahtumaan. Sitä kautta saatiin kaksi nuorta miestä mukaan, joista toinen opiskelee viestintää ja toinen tietojenkäsittelyä. Heidän innostuksensa on ollut oikea onnenpotku! Syksyn aikana on tarjottu aktiivisesti juttuja paikallislehdelle, tehty uudet nettisivut ja FB:ssä päivitellään lpk:n sivua tiiviisti. Neljä vuotta uinumassa ollut lippukuntalehtikin alkaa uudestaan ilmestyä. Lehtijuttujen perusteella on tullut uusia lapsia ja vielä kaksi johtajaa lisää. Siis syksyllä voitiin perustaa extra-lauma ja nyt tammikuussa aloittaa toinen.

Yksi uusista johtaja innostui vanhempainyhdistyksen järkkäilystä, joten katsotaan, saadaanko sitäkin kautta porukkaa mukaan.

Ja joo, aiomme jatkaa samaan malliin! 🙂

Rilla, Sinivuoren Soihdut

* * * * * * * *

Monet lippukunnat olivat lisänneet syksyn aikana jäsenrekisteri Kuksaan yli 20 jäsentä, jotkut jopa 60 yhden syksyn aikana! Seuraavien viikkojen aikana näemme aina tiistaisin ilmestyvistä blogipostauksista, mitä pääkaupunkiseutulaiset lippukunnanjohtajat vastasivat, kun heiltä kysyttiin, mitä he ovat tehneet.

Ja hei sä, jonka lippukunta on kasvanut, ja jolta ei vielä kysytty, nyt kysytään! Kerro oma onnistumistarinasi ja lähetä se meille tällä lomakkeella.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *