Aikuisten treenivinkki numero 24 – Seikkailijoita tapaamassa

Parhaiten partioon ja partio-ohjelmaan tutustuu, kun menee itse mukaan, suoraan toiminnan ytimeen. Tällä viikolla tutustutaan seikkailijoihin ja heidän toimintaansa. Tehtävänäsi on ottaa yhteyttä lippukuntasi sampoon, seikkailijajoukkueen johtajaan, ja sopia tutustumiskäynti seikkailijoiden koloiltaan tai retkelle. Samalla voit tarjota apuasi tai omaa osaamistasi koloillan toteuttamiseen.

Seikkailijat tekevät ohjelmassaan ilmansuuntamerkkejä, jotka koostuvat partiotaito aktiviteetteista. Lisäksi seikkailijoilla on taitomerkkejä, joilla syvennetään partiotaitoja merkin sisällön mukaan. Retkeily kuuluu myös olennaisena osana seikkailijoiden ohjelmaan. Kannattaa siis kysyä, mitä seikkailijat tekevät siinä koloillassa, ja mihin se liittyy, silloin kun olet menossa vierailulle. Tällöin tutustut itsekin paremmin partio-ohjelmaan ja seikkailijoiden tekemiseen.

Toiminnallista viikkoa partiossa seikkailijoiden kanssa!

Kirjoittanut Maria Mamia
Kuva Maria Mamia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *