”Miten te kasvoitte?” Vartiovuoren Tytöt kertoo

Dia6

1) Perustimme syksyllä kaksi uutta laumaa, ja vaikka alkuun näyttikin vähän huonolta ryhmien koon suhteen, mahdollistaa tämä sen että voimme ottaa jatkuvasti uusia jäseniä mukaan toimintaan.

2) Syyskauden alussa pidimme perinteisen uusien ilmo-tapahtuma ensimmäistä kertaa hieman suuremmalla volyymillä ravintolapäivän yhteydessä.

3) Iso jäsenmäärä takaa sen, että uusia jäseniä tulee joka syksy (ja kevät), kun sisarusten ja kavereiden innoittamina tullaan kokeilemaan. Monesti koko sisarussarja on ainakin jossain vaiheessa partiolaisia, pojat Varpossa ja tytöt meillä. Toki toiminnan pitää olla niin hyvää, että kaveritkin kiinnostuvat.

4) Meillä ei ole jonotuslistaa vaan kaikki otetaan heti mukaan toimintaan!

Nora, Vartiovuoren Tytöt

* * * * * * * *

Monet lippukunnat olivat lisänneet syksyn aikana jäsenrekisteri Kuksaan yli 20 jäsentä, jotkut jopa 60 yhden syksyn aikana! Seuraavien viikkojen aikana näemme aina tiistaisin ilmestyvistä blogipostauksista, mitä pääkaupunkiseutulaiset lippukunnanjohtajat vastasivat, kun heiltä kysyttiin, mitä he ovat tehneet.

Ja hei sä, jonka lippukunta on kasvanut, ja jolta ei vielä kysytty, nyt kysytään! Kerro oma onnistumistarinasi ja lähetä se meille tällä lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *