”Miten te kasvoitte?” Viikin vesikot kertoo

Dia7

Tilanpuutteen vuoksi emme pysty perustamaan uusia ryhmiä, mutta pyrimme aktiivisesti pitämään kaikki ryhmät täynnä ja toimintakykyisinä. Ikäkausivastaavat pyrkivät mahduttamaan halukkaita uusia partiolaisia ryhmiin pitkin vuotta aina kun mahdollista esim. jonkun toisen lopettaessa harrastuksen. Eli täydennämme ryhmiä pitkin vuotta, emme ainoastaan syksyllä. Kun toiminta huokuu hyvää meininkiä, on myös aikuisten ollut helppo liittyä lippukuntaan.

Anna, Viikin Vesikot

* * * * * * * *

Monet lippukunnat olivat lisänneet syksyn aikana jäsenrekisteri Kuksaan yli 20 jäsentä, jotkut jopa 60 yhden syksyn aikana! Seuraavien viikkojen aikana näemme aina tiistaisin ilmestyvistä blogipostauksista, mitä pääkaupunkiseutulaiset lippukunnanjohtajat vastasivat, kun heiltä kysyttiin, mitä he ovat tehneet.

Ja hei sä, jonka lippukunta on kasvanut, ja jolta ei vielä kysytty, nyt kysytään! Kerro oma onnistumistarinasi ja  lähetä se meille tällä lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *