Aikuisten treenivinkki numero 21 – Tapahtumiin osallistuminen

Tällä viikolla suunnitellaan mihin tapahtumiin osallistutaan keväällä.

Vuosi on käynnissä ja partiotoiminta on päässyt vauhtiin. Innokkaana mennään kohti kevättä, ensin odottaen että lumi laskeutuu ja pääsee tekemään lumilinnoja, niin että ne sen jälkeen voivat sulaa ja päästään kevätretkelle. Näin hassuja ovat kevään suunnittelun haasteet.

Mitä tapahtumia on tarjolla?

Ensin kannattaa tutustua lähilippukuntien omiin nettisivuihin. Kenellä on houkuttelevimmat sivut? Löydätkö mahdollisesti jonkun tapahtuman mikä houkuttelee? Onko tapahtumassa jotain erityistä mikä houkuttelee? Tässä vaiheessa kaikki päivämäärät pitäisi olla nähtävillä. Vinkkaa kaverille ja pistä muistiin tapahtumat sekä päivämäärät!

Katso myös keskusjärjestön nettisivut. Löydät ne osoitteesta toiminta.partio.fi. Mikä tapahtuma herättää huomiota ensimmäisenä? Seuraa sitä linkkiä ja katso mihin päädyt. Valitse myös ne tapahtumat mitkä kiinnostavat sinua erityisesti. Voin vinkata että Kohtaus ja Roihu kannattaa ainakin käydä katsomassa.

Ja vielä yksi juttu, ilmoittaudutko jo johonkin tapahtumaan? Päivämäärät ja viimeiset ilmoittautumispäivät on hyvä laittaa kalenteriin muistiin, ellet suoraan ilmoittautunut. Mukavaa kevättä!

Maya Hänninen
SP:n Aikuisryhmän puheenjohtaja

Kuva: Tuomas Sauliala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *