”Miten te kasvoitte?” Kulosaaren Meripartio kertoo

Dia2

Me ollaan siinämielessä onnekkaita, että meillä on jo useamman vuoden ollut se tilanne, että sudareita olisi tulossa enemmän kuin voimme ottaa mukaan. Nyt syksyllä saimme täytettyä kaikki sudarilaumat ja seikkailijajoukkueet sekä perustettua yhden ylimääräisen lauman, josta suuri sisäänotto johtuu. Uuteen laumaan johtajat löytyivät vanhemmista, eli vanhempien rekryäminen todellakin toimii!

Tottapuhuen mitään todellista jäsenhankintaa meidän ei ole tarvinnut tehdä. Jonotuslista saatiin syksyn alussa lähes tyhjäksi, nyt siellä olisi taas laumanverran lapsia.. Eli positiivinen ongelma tässä suhteessa. Meillä puskaradio toimii hyvin, ja tuntuu, että myös lähialueelta löydetään hyvin meille. Osan markkinoinnista on tehnyt varmasti uusi vene, joka on saanut hyvää pöhinää päälle.

Mitä meillä on nyt huomattu on että toimivat ikäkaudet vaativat AIKUISET ikäkausivastaavat. Ilman näitä on homma monesti levällään.

Onneksi tätä jo piirissä tuodaankin esille, mutta mielestäni sen tärkeyttä ei voi kyllin korostaa. Mutta summa summaarum meidän vinkit rekryyn:

  • Aikuisia/vanhempia johtajiksi uusiin laumoihin
  • Kaverit mukaan = ryhmät täyteen
  • Kaikille ikäkausille aikuiset Ikävat
Ilari, Kulosaaren Meripartio

* * * * * * * *

Monet lippukunnat olivat lisänneet syksyn aikana jäsenrekisteri Kuksaan yli 20 jäsentä, jotkut jopa 60 yhden syksyn aikana! Seuraavien viikkojen aikana näemme aina tiistaisin ilmestyvistä blogipostauksista, mitä pääkaupunkiseutulaiset lippukunnanjohtajat vastasivat, kun heiltä kysyttiin, mitä he ovat tehneet.

Ja hei sä, jonka lippukunta on kasvanut, ja jolta ei vielä kysytty, nyt kysytään! Kerro oma onnistumistarinasi ja lähetä se meille tällä lomakkeella.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *