Aikuisten treenivinkki numero 19 – mukaan Roihulle

Uusi vuosi on käynnistynyt ja #partiokuntoon2016 -treeniohjelma jatkuu. Myös Roihu-vuosi on alkanut! Elämysvuoteen pääsevät osallistumaan kaikki partiolaiset ja ei-vielä-partiolaiset ympäri Suomen. Vuosi huipentuu Evon metsissä 20.–28.7.2016 pidettävään suurleiriin.

Tutustu Roihu-vuoteen ja erityisesti suurleiriin: http://roihu2016.fi/. Suurleiri on huima kokemus kaikenikäisille ja aikuisenakin pääsee työtehtävän lisäksi osallistumaan ohjelmaan ja kokemaan leirielämää. Joten tee päätös rohkeasti ja ilmoittaudu leirille. Ilmoittautuminen on käynnissä ja ensimmäinen, edullisempi aalto päättyy 24.1.2016. http://roihu2016.fi/ajankohtaista/leirin-ilmoittautuminen-paattyy-pian

Roihulla on monenlaisia mielenkiintoisia pestejä. Mieti, mitä sinä haluaisit tehdä 15 000 partiolaisen suurleirillä? Leirin tekemiseen voi osallistua jo nyt suunnitteluvaiheessa tai pesti voi alkaa vasta leirillä. Voit hyödyntää omaa osaamistasi leiripestissä tai hakeutua pestiin, joka on sinulle uusi. http://roihu2016.fi/pestit

Lisätietoja voit saada myös lippukunnaltasi, todennäköisesti se on lähdössä leirille. Tammikuussa moni lippukunta järjestää aloitustapahtuman ja siellä sytytetään yhdessä Roihu-liekki. Kannattaa osallistua! Roihua voi seurata myös somessa.

Facebook
Instagram
Ask.fm
Youtube
Twitter
LinkedIn

Olethan sinäkin liekeissä – Roihulla tavataan!

Kirjoittajana Marjukka ”Mjukka” Aaltonen.
Kuva Suomen Partiolaiset, Johtajatulet. Kuvaajana Esko Raikunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *