Lippukuntien treenivinkki nro 15 – partion hienous jakoon

Tällä viikolla kehotamme aikuisia listaamaan hienoja asioita partiossa ja jakamaan ne johtajiston kanssa.

Aikuisluotsi: huolehdi, että treeniohjelmaan osallistuvat vapaaehtoiset pääsevät esittelemään lippukunnan johtajistolle laatimansa listan. Voitte yhdessä pohtia, mitä muita hienoja asioita on partiossa. Tätä listaa voitte hyödyntää uusien eri ikäisten  jäsenten hankinnassa! Paikallislehteen, lippukunnan nettisivuille tai Facebookin voi myös tehdä pienen jutun, esim. haastattelu treeniohjelmaan osallistuvista. Mielenkiintoista voi myös olla se, että samaa kysytään eri ikäkausilta; onko vastauksissa eroja.

Partiolaisuudesta kannattaa olla ylpeä ja kertoa muillekin hyvästä harrastuksestamme!

Kirjoittajana Marjukka ”Mjukka” Aaltonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *