Lippukuntien teenivinkki nro 11 – onnistunut aikuisrekry?

Tällä viikolla haluamme osallistaa teitä mukana olevia lippukuntia treenin tekemisessä! Jaa siis meille lippukuntanne onnistunut aikuisrekrykokemus.

Voitte itse määritellä mikä on onnistunut aikuisrekrykokemus. Se voi olla esimerkiksi monta mukaan saatua uutta aikuista, auttamaan innostunut sudarin vanhempi tai vaikka partioon palaamaan saatu kolmekymppinen. Kirjoita pieni kuvaus siitä mitä teitte ja mikä oli tulos. Mitkä olivat tässä tapauksessa onnistumisen avaimet? Mistä jäi erityisen hyvä fiilis?

Kuvauksen ei tarvitse olla pitkä. Oleellista on että tärkeimmät ominaisuudet tulevat ilmi ja hyvät vinkit ja inspiraatio saadaan jakoon. Muista myös kertoa nimesi ja lippukuntasi. Jos aiheesta voi lukea jostain lisää, voit laittaa linkin siihen.

Tarinoita ja kuvauksia voi laittaa postauksen kommenttikenttään, #partiokuntoon2016 facebooksivulle tai sähköpostilla osoitteeseen annika.jouhki(a)partio.fi. Koostamme tarinat myöhemmin postaukseksi.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Lippukuntien teenivinkki nro 11 – onnistunut aikuisrekry?

  1. Veera Viitala

    Perustimme lippukuntaamme aikuispartion n. 3 vuotta sitten. Saimme heti mukaamme sellaisia aikuisia, jotka ovat olleet sudenpentuina partiossa mutta myös muutaman jotka eivät ole koskaan olleet partiossa. Emme tyrkyttäneet partion historiaa, emme vaatineet liittymään viikkotoimintaan. Ideana oli ja on edelleen, että kokoonnumme noin 1xkk. Suunnittelemme ensimmäisellä kerralla yhdessä mitä haluamme tehdä kuluvalla kaudella. Olemme käyneet keilaamassa, pilkillä, retkillä (yön ylikin) ja vähän kauempanakin, olemme tehneet lippukunnan leirialueen parkkipaikkaa yms. Nyt syksyn kausi avattiin hirvijahtiin osallistumalla. Tällä rennolla meinigillä ja saman henkisten aikuisten seurasta nauttimalla on muutama kiinnostunut partiosta niin, että ovat alkaneet vetämään ryhmää. Osa on aina leireillä mukana ja osa on talkoissa matkassa. Ikähaitari on 22- reilu 50v. Pääsääntöisesti meitä kokoontuu vähän alle 10 mutta kokonaisuudessaan meitä on reilu 10 henkeä.
    Vinkkinä muille, ettei toiminnasta tarvitse tehdä samanlaista kuin lapsilla. Partio- ja erätaitoja voidaan opetella siinä muun touhun sivussa esim sen trangian käyttöä 😉

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *