Aikuisten treenivinkki nro 11 – lähde retkelle!

Tällä viikolla suunnitellaan pidempää retkeä ja ollaan yötä pois kotoa! Olet pitkin syksyä saanut eväitä retkelle vaikka et ehkä tiedosta sitä ihan suoraan. Helppo keino on osallistua lippukunnan tapahtumaan, ja jos haluat jotain omin omin päin voit lähteä retkelle pienryhmässä. Partiossa retkeillään useimmiten yhdessä. Aiemmassa treenissä kehotimme jo tekemään retkiruokaa. Jos se jäi silloin väliin voit hyvin yhdistää nämä. 

Ala suunnittelemaan retkeä. Esimerkiksi lähestyvän isänpäivän kunniaksi voisitte lähteä koko perhe metsäretkelle. Tai sopisiko retki hyväksi ajan vietto tavaksi ystävän kanssa? Tai olisiko lippukunnalla vielä tänä syksynä kämppäretki jonne voisit osallistua? Hieman haastavampana treeninä suosittelemme viikonloppuvaellusta lippukunnan johtajiston tai vaikka aikuisvartion kanssa. Vielä tarkenee yöpyä teltassa tai laavussa.

Netistä löytyy paljon materiaalia retkeilystä. Hyvä sivusto Retkeilyn ABC neuvoo mm. retken suunnittelussa, varustautumisessa, turvallisuudessa ja jokamiehen oikeuksissa. 

Oletko päässyt jo mukaan lippukunnan retkille? Tai onko sinulla jo ennestään tapana retkeillä? Kerro meille kommenteissa tai #partiokuntoon2016 facebooksivulla!

Kuva: Suomen Partiolaiset, Kilke 2010. Kuvaajana Joel Nykter.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *