Lippukuntien treenivinkki nro 10 / Adventtikalenterikampanja

Varainhankinta on erittäin ajankohtaista lippukunnissa nyt kun adventtikalentereiden myynti on alkanut. Uudet aikuiset perheineen, tuttavapiireineen ja verkostoineen kannattaa hyödyntää kalentereiden myynnissä.

Huolehdi, että treeniohjelman aikuiset saavat helposti myytäväksi adventtikalentereita ja heille on jaossa samat myyntiohjeet kuin ryhmille. Jos teillä on käytössä lippukunnan ryhmien välinen myyntikisa, voisiko myös aikuisille olla oma leikkimielinen kilpailu?

Tämän viikon aikuisten treenissä kerroimme hiukan adventtikalenterin historiasta ja tuoton tärkeydestä lippukunnalle. Aiheesta kannattaa kertoa laajasti myös lasten vanhemmille. Esimerkkejä adventtikalenterituloilla tuetusta toiminnasta löytyy uudelta nettisivulta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *