Syyskausi alkaa ja #partiokuntoon2016 kasvaa!

Parempi lippukunta -blogi ja #partiokuntoon2016 kampanja palaavat kesälomilta. Blogissa alkaa ilmestymään juttuja taas aktiivisesti ja uusia aiheita sekä kirjoittajia otetaan mielellään vastaan.

#Partiokuntoon2016 kampanjassa julkaistaan joka viikko sekä uusille aikuisille että lippukunille suunnattu treenivinkki. Treeneissä kerrotaan hyödyllisiä asioita, vinkataan materiaaleista ja annetaan pieniä tehtäviä joiden avulla partioura on helppo aloittaa. Treenien toteuttamisessa on sallittua käyttää luovuutta ja ne voi toteuttaa parhaaksi katsomallaan hetkellä.

Treenivinkit saa suoraan sähköpstiinsa ilmoittautumalla mukaan kampanjaan. Näiden linkkien takaa löytyy uusien aikuisten ilmoittautuminen ja lippukuntien ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!

Uusien aikuisten treenivinkki aloittaa partion perusteista ja tähtää siihen että uuteen harrastukseen pääsee mahdollisimman helposti tutuksi ja löytää oman paikkansa. Lippukuntien treenissä autamme lippukuntia rekrytoimaan uusia aikuisia sekä perehdyttämään ja tukemaan heitä. Useimmiten treenit linkittyvät toisiinsa. Kannustamme lippukuntia nimeämään aikuisluotsin tai muun uusista tulijoista vastaavan henkilön. Hän saa treenin kuluessa ohjeita ja tehtäviä, eli kannattaa huolehtia myös hänet materiaalin tilaajaksi.

Täältä löytyvät ensimmäinen aikuisten treeni ja lippukuntien treeni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *