Lippukuntien treenivinkki nro1

Aikuisluotsi, näin tuet uusia aikuisia tämän viikon löytöretkessä kololle!

Tällä viikolla kannustamme uusia aikuisia tutustumaan partiokoloon mahdollisen aloitustempauksen yhteydessä. Voitte tarvittaessa vaihtaa treenivinkkien viikkoja teille sopiviksi. Uuden aikuisen, eli treenaajan tehtävänä on tehtävänä etsiä kololta 5 esinettä joita hän ei tunnista ja aloittaa niistä keskustelu. Seuraa häntä ja avusta keskustelun avauksessa tarvittaessa.

Tehtävää voi laajentaa myös kaikkia paikalla olevia uusia koskevaksi hauskaksi ohjelmanumeroksi esimerkiksi näin: 

  • Kehota kaikkia vieraita etsimään kolon seiniltä ja hyllyiltä outoja esineitä. Anna heille hetki aikaa katsoa ympäriinsä ja sitten rupatella vierustoverinsa kanssa. Käykää lopuksi löydöt läpi yhdessä.
  • Järjestä taidenäyttely! Kaikki palkinnot,  viirit ja muut aiheet kololla ovat aarteita, jopa taideaarteita. Järjestä ohjelmanumerona kierros taidenäyttelyssä!

+ Uudet sudenpennut liittyvät mukaan toimintaan, muistakaa heidän vanhempansa! Oletteko esimerkiksi kysyneet yhteydenottolomakkeessa mitä äiti tai isä voisi tehdä partiossa? Muistakaa liittää mahdolliset uudet aikuiset myös näiden treenien pariin ilmoittautumissivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *