Aikuisten treenivinkki nro1

Uusien aikuisten treeni alkaa tästä! Treenivinkkien toteutusaikaa voi aina muuttaa parhaiten omaan ja lippukunnan aikatauluun sopivaksi. Tehtäviä ja vinkkejä kannattaa myös soveltaa omiin tarpeisiin sopiviksi.

Tällä viikolla käydään tutustumassa lippukunnan kololla. Kivaa! Tämä on yleinen viikko aloittaa syksyn kokoukset ja monet lippukunnat kutsuvat jäsenten vanhemmat yhteiseen aloitukseen. Kolo on lippukunnan kokoontumispaikka ja se on sisustettu kotoisaksi kaikille jäsenille.

Kololla on kaikenlaista tavaraa mitä ei normaalisti kotoa löydy. On viirejä, diplomeja, köysiä ja paljon muuta. Mitäköhän ne mahtaa olla? Tutki hetki mitä kaikkea löydät samalla kun seuraat ohjelmaa. Etsi 5 esinettä joita et tunnista ja ota puheeksi vierustoverisi kanssa mitä ne voisivat olla!

Toinen aloitustempaukseen sopiva tehtävä on johtajien haastattelu. Valitse sopiva nuori ja käy juttelemassa hänen kanssa. Kysy mitä hän tekee, miksi hän on partiossa ja vaikka mikä on paras asia syksyssä!

Kun kerran olet kololla, ota valokuva mielenkiintoisesta asiasta tai henkilöstä ja postaa se Facebookiin ajatuksillasi.

Kirjoittajana Maya Hänninen & Suomen Partiolaisten aikuisryhmä. Kuva: Milla Salo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *