Markkinoi kunto-ohjelmaa aikuisille! -vko 25 treenivinkki

Uusille ja partioon pitkän tauon jälkeen palaaville aikuisille suunnattu #partiokuntoon2016 treeniohjelma alkaa elokuussa. Mukaan voi ilmoittautua jo nyt ja ilmoittautumismahdollisuus jatkuu koko ohjelman keston ajan. Ilmoittautumalla osallistujat saavat treenit suoraan sähköpostiinsa ja saavat toivottavasti myös kustuja alueellisiin tapaamisiin.

No mutta, mitä ohjelma sisältää ja miten sitä voisi markkinoida?

Teimme flyerin, jota voitte jakaa kohdatessanne partiosta kiinnostuneita aikuisia tai kun houkuttelette aikuisia mukaan toimintaan. Aikuisia kannattaa kannustaa ilmoittautumaan, osoite löytyy flyerista. Lataa esite aikuisille tästä tai tästä! Treeniohjelma on mahtava tapa aloittaa partion harrastaminen.

Aikuisten treeni alkaa viikolla 33 ja jatkuu toukokuuhun 2016. Tavoitteena on perehdyttää osallistujat partioon, tutustuttaa heidät uuteen lippukuntaansa, saada vertaistukea muilta uusilta aikuisilta ja löytää itselle sopiva partiopesti. Luvassa on perusasiaa partiosta, partiosanastoa ja partiomenetelmää, unohtamatta kuitenkaan vaahtokarkkien paistoa, pääkallon kokkaamista tai rinkan pakkaamista.

Treeniohjelma antaa neuvoja ja kannustaa tehtävien avulla opettelemaan uutta ja tutustumaan lippukuntaan. Samanaikaisesti pyörivä lippukuntien ohjelma opastaa lippukuntia aikuisten ohjelman tukemisessa ja oman toimintansa kehittämisessä. (Lippukunta, ilmoittaudu täältä!)

 

#partiokuntoon2016 jää kesätauolle ja samalla myös blogi hiljenee hetkeksi. Palataan elokuussa! Kesällä on hyvää aikaa lukea vanhoja juttuja ja lähettää meille juttuideoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *