Kiitos vapaaehtoisille!

Vapaaehtoiset ovat partion sydän, ilman heitä toimintaa ei olisi. Viime kesäisen selvityksen mukaan partion vapaaehtoiset antavat vuosittain yli kolme miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi. Voit lukea jutusta lisää partiossa tehtävän vapaaehtoistyön arvokkuudesta ja sen eri muodoista.

Tänään 3.12.2014 vietetään Suomessa vapaaehtoisten päivää. Haluammekin kiittää kaikkia teitä, jotka annatte aikaanne partiolle: lippukunnanjohtajia, ryhmänohjaajia, luotseja, autokuskeja, talkoolaisia ja kaikkia muita.  Kiitos!

Muista sinäkin kiittää vapaaehtoistoimijoita lähelläsi! Voit tehdä sen esimerkiksi jakamalla kiitoskuvaa  sosiaalisessa mediassa. Linkkien takaa löydät sopivan kokoisen kuva Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin. Voit myös merkitä kuvaan ihmisiä, joita erityisesti haluat muistaa. Kannattaa käyttää myös tunnisteita #partioscout ja #vapaaehtoistenpäivä

Lisää tapoja kiittää löydät viime viikkoisesta kirjoituksesta.

 Kirjoittajana Annika Jouhki, blogin koordinaattori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *