Puno rannekoru (tuttu Suomi Areenasta)

Suomi Areenassa Partion pop-up kololla pääsi askartelemaan värikkäita rannekoruja makrame-punoksella. Kuulemma Porissa innostuttiin niistä niin paljon, että paikallisista askartelukaupoista haettiin heti tarvittavia materiaaleja koteihin.

Ranneketta voi teettää niin partion esittelypisteellä kuin koloillassakin. Puuha sopii monen ikäiselle ja ranneke näyttää hyvältä lapsilla ja aikuisilla, pojilla ja tytöillä. Katso ohjeet täältä: www.partio.fi/ranneke 

Partio Kansalaistorilla 007

Kuvat: Suomen Partiolaiset, Suomi Areena 2014. Kuvaaja Joonas Salli.

 

4 vastausta artikkeliin ”Puno rannekoru (tuttu Suomi Areenasta)

 1. Elina G.

  Kiitos toimintavinkistä! Onko kokemuksia, mikä materiaali toimii rannekkeessa parhaiten?

  Vastaa
 2. Annika Jouhki Artikkelin kirjoittaja

  ”Aito oikea” materiaali on paracord eli laskuvarjonaru, joka on kestävää. Rannekkeen voisi tarpeen tullessa purkaa hyödylliseksi köydeksi. Mutta rannekorukäyttöön mikä vaan pyöreä, ei liian jäykkä naru sopii. Sanoisin että kengännauhamainen 🙂

  Vastaa
 3. Annika Jouhki Artikkelin kirjoittaja

  Moikka! Askartelukaupoista, nappikaupoista ja ainakin googlaamiseni perusteella monesta isosta askartelutarvikkeiden nettikaupasta. Nimeltään klipsu taitaa olla ”pistosolki”, se helpottanee hakemisessa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *