Ketkä pääsee sun kaa partioon?

kaveripartioonviikko2

10.–16.2. vietetään Kaveri partioon -viikkoa! Pitäähän sun ryhmä ystävänpäiväkokouksen, johon jokainen tuo ystävän mukaan? Toimintavinkit.fi-sivuille on koottu vinkkejä siitä, mitä kaverin kanssa voi kokousillassa tehdä.

Eikä juttua kannata jättää siihen: miksi et kutsuisi kaveria (vaikka sitä samaa, joka kävi teidän kokouksessa) myös johonkin lippukunnan tapahtumaan, retkelle tai vaikka kesäleirille? Kaverit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan myös piirin järjestämiin tapahtumiin, ne kun ovat lähes poikkeuksetta avoimia myös ei-vielä-partiolaisille!

Kenet sä voisit pyytää mukaan partioon? Koulukaverin? Opiskelukaverin? Työkaverin? Sen sun kivan naapurin, jolla ei ole mitään tekemistä iltaisin? Askartele vaikka kutsukortti ja kutsu kaveri tutustumaan maailman parhaaseen harrastukseen.

Ystävänpäiväkortti

Ja miksi sä tekisit tämän? No koska isommalla joukolla on todellakin paremmat bileet 🙂

PS: Kannattaa katsoa myös Kartanopartiolaisten hauska video aiheesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *