Linkkivinkki: Lippukunnan nettisivut valmiille pohjalle

Jos lippukunnan nettisivut ovat 90-luvulta, eikä kukaan ole niitä päivittänyt viime vuosina, kannattaa kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Tänä nykyaikana kun tuo netti tuppaa olemaan juurikin se paikka, josta ihmiset etsivät tietoa. Aita on kaunis matalanakin, joten kannattaa käyttää hyväkseen SP:n ohje Google-sivupohjan käyttöönotosta.

Tämän jälkeen voi tsekata vielä nettisivujen to do -listan Purkista.

Varsin helppokäyttöisiä ovat myös blogipohjat, joiden avulla sivun luominen käy käden käänteessä. Blogin pitäminenkin on kivaa, kun jokainen ryhmä päivittää omista jutuistaan! Aktiivisella lippukunnalla kannattaa toki olla myös Facebook-sivu, josta lippukunnan jäsenet vanhempineen ja kavereineen voivat tykätä ja näin seurata lippukunnan tapahtumia. Keskustelua varten ryhmä toimii paremmin, mutta tiedottamiseen ja näkymiseen sivu on ihan ehdoton.

Tässäpä kuvakaappaus Töölön Sinisten nettisivusta, ihan vain siksi, että se oli Google-haulla ”lippukunta” eka PäPalainen löydös!
töölön sinisten nettietusivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *