Hyvää Vapaaehtoisten päivää juuri sinulle!

kiitos kun teet hyvää

Tänään 4.12.2013 vietetään vapaaehtoisten päivää. Koko Suomen Vapaaehtoisten päivä haluaa tuoda esiin ja kiittää suurta vapaaehtoisten joukkoamme. Myös me haluamme kiittää jokaista vapaaehtoista, joka antaa vapaa-aikaansa pääkaupunkiseutulaiselle partiotyölle. Äärettömän suuret kiitokset! Jokaisella tunnilla ja hetkellä, jonka annat partiolle ja mahdollistat partiotoimintaa tai sen tukemista on suuri merkitys lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Pysähdy hetkeksi. Mieti mitä kaikkea olet tehnyt tänä vuonna partiossa. Näetkö onnistumisia? Iloisia kasvoja? Tilanteita, joista on selvitty vaikeuksien kautta voittoon? Muistatko milloin olet saanut kiitosta tai muistanut jakaa sitä itse? Tänään voit vastaanottaa tämän kiitoksen ylpein mielin. Voit myös tehdä päivän hyvän työn ja kertoa partiokaverillesi kiitoksen retkestä, hyvin sujuneesta projektista tai vaikka väsymättömästä sudareiden johtamisesta!

Välillä voi tuntua, että resurssimme ovat rajalliset, mutta kun katsomme kaikkia vapaaehtoisia, jotka ovat toiminnassamme mukana, voimme sanoa, että joukossa on voimaa. Tiesitkö, että sinulla on lähes 4 000 samoaja-, vaeltaja- ja aikuisikäistä kollegaa pääkaupunkiseudulla? Aika mahtavaa! Ensi vuonna toivottavasti meillä on vielä enemmän kavereita, joita kiittää ja kumartaa.

Välitä sinäkin omat kiitoksesi vapaaehtoistyön tekijälle klikkaamalla tästä.
Kiitokset julkaistaan Aina Valmiina -Facebook-sivulla.

Oikein hyvää Vapaaehtoisten päivää toivottaa kiitollisin mielin Dingovartio, Piirihallituksenne (kuvassa)

piirihallitus-dingovartio 2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *