Vanhemmat etsivät harrastusta lapsilleen ja itselleen juuri nyt!

Meidän lippukuntaan on helppo tulla!

Esillä olo, näkyminen, hyvä meininki ja helppo saavutettavuus. Sellaisista on tehty lippukunta, johon on helppo löytää ja tulla mukaan. Kun tieto on siellä, mistä sitä etsitään, ja lippukunnan tyyppejä näkeekin silloin tällöin oman alueen tapahtumista, tulee partiosta just niin houkutteleva kuin sen pitääkin olla. Harrastuksena itselle ja lapselle, vapaaehtoistyön kohde, taho, joka otetaan huomioon.

Tässäpä nippu vinkkejä helpottamaan oman lippukunnan näkyvyyttä. Tuumatkaa, valitkaa, delegoikaa, kaikkea ei tarvitse joka syksy suorittaa :).

Miten sinne partioon pääsee?

Päivittäkää ryhmien kokoontumisajat, johtajat ja yhteyshenkilöt uusia partiolaisia varten piirin nettisivuille.

Myös lippukunnan omat nettisivut kannattaa saatella ajan tasalle säännöllisesti.

Rekrytkää aktiivisesti uusia johtajia. Uusia ryhmiä voi hyvin aloittaa vaikka lokakuussa, jos syksyn alussa ei ehtinyt. Joulujuhlien alla kannattaa lähettää vajaiden ryhmien vanhemmille viestiä, että mukaan mahtuu.

Pitäkää syksyllä ainakin yksi kokous, johon kaverin saa ottaa mukaan ja ottakaa kaverit mukaan myös kursseille ja koulutuksiin. Kaverin kanssa voi lähteä myös PartioPOP -konserttiin 7.9 Kaapelitehtaalle!

Missä niitä partiolaisia tapaa?

Osallistukaa oman alueen tapahtumaan. Lähes jokaisella asuinalueella on jonkinlainen kyläjuhla, lähiömarkkinat tai muu päivä.

Retkipäivä tulee taas 31.8. Pitäkää alueellanne kaikille avoin retki ja kutsukaa lähialueen asukkaat mukaan tutustumaan partioon parhaimmillaan. Päivä tulee nopeasti kesälomilta paluun jälkeen, mutta sen voi ottaa vaikka kevyellä panostuksella toteutettavana muutaman tunnin kaupunkiretkenä, jolla on mahdollista näkyä rekrytoida uusia jäseniä. PäPa järjestää yhden koko perheen avoimen retken Nuuksiossa Haukkalammella, johon voitte myös tulla mukaan ilmoittautumalla Annika Stubbelle annika.stubbe@papa.partio.net .

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *