Näkyville!

Kohtaamisessa 2013 kuvaaja Antti Kurkinen

Kohtaamisessa 2013 kuvaaja Antti Kurkinen

On aika pedata hyvä syksy, aloittavat ryhmät ja vanhoja täydentävät, uudet partiolaiset. Kevätauringon kimmellyksessä alkaa entisillä, nykyisillä ja tulevilla partiolaisilla kutkuttaa sulan maan ja metsän tuoksu, mieli ja tennarit vetävät suon laitaan, leirille ja kololle, hyvään pöhinään ja ihmisten luo. Vanhemmat alkavat tuumata jäkikasvunsa elämänlaatua ja miettiä, että pleikkarin tuolla puolenkin pitäisi kai jotain olla. Lippukunta näkyviin siis!

Käy kylille

Tulppaanien tungetellessa maisemiin, alkaa myös kaupunginosissa kuhina. Kyläjuhlat, lähiöpäivät ja leikkipuistojen kinkerit raikuvat kaduilla. Useimmilla alueilla nämä hurlumheit pidetään joko alku- tai loppukesästä. Ja mitäpä on kaupunginosajuhla ilman partiolaisia! Teltta pystyyn, nuotio tulille, lettutaikinat ämpäreihin ja hymy huulille. Jokainen osaa kertoa partiosta ja kutsua mukaan.

Luuraa Hyvän Markkinointitapahtuman olennaiset asiat ja
muistele kuinka kertoa partiosta.

Mitä tarjolla?

Mieti hetki sitä, mitä lippukunnalla on tarjota uudelle tulokkaalle. Leiri tulossa? On muuten ehdottomasti paras tapa tutustua partioon! Mukaan vain! Myös syksyä kannattaa hetki funtsia. Kämppätalkoot? Lippukuntaretki? Historiikki? Jäsenrekisterinhoitaja vaihdossa? Tiimarinkävijä? Uusi lauma ja seikkailijajoukkueelle apukäsiä? Mitä hommia voit tarjota aikuiselle tulijalle? Musita toivottaa tervetulleeksi ja kysyä, mitä tulija tahtoisi tehdä, ja minkä verran hänellä on aikaa. Jokainen apukäsi on tarpeen! Ihan uusille kannattaa tarjota Tervetuloa Partioon -kurssille tulemista. Seuraava Tervetuloa partioon -kurssi järjestetään 18.5. klo 10–13 Santahaminassa.

Lasten ja nuorten osalta kannattaa pyrkiä siihen, että kaikenikäisille on ryhmä tarjolla.

Naputteluhommia

Löytyvätkö olennaiset lippukunnan nettisivuilta? Tsekkaa nettisivujen to do -lista Purkista ja naputtele homma kuosiin.

Päivitä ryhmien kokoontumisajat ja muut tiedot myös piirin nettisivujen lippukuntaesittelyihin lähettämällä oikeat tiedot piiritoimistolle: papa.toimisto@partio.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *