Toimintavinkit-sivusto jeesaa tekemään parempaa partio-ohjelmaa!

Toimintavinkit on apu jokaiseen kokoukseen. Puolivuosittain ilmestyy uusi toimintasuunnitelma, jonka mukaiset kokousvinkit ilmestyvät kerran viikossa.

Toimintavinkit koostuu nettisivustosta ja ikäkausikohtaisesta sähköpostilistasta, joka tuo joka keskiviikko vinkin seuraavan viikon kokoukseen. Tällä hetkellä on valmiina sudari-, seikkailija- ja tarpojaikäkaudet, samoajat ja vaeltajat ovat vielä työn alla.

Jokaiseen kokoukseen on koottu useampia vinkkejä, joista valita. Vinkkejä tehdään jatkossa yhä enemmän, joten valinnan varaa pitäisi olla ja omalle ryhmälle löytyä sopivat vaihtoehdot partio-ohjelman toteuttamiseen.

Vinkkien lisäksi sivusto muistuttaa erilaisista pestiin liittyvistä asioista, kuten merkkien tilaamisesta ajoissa, omasta kouluttautumisesta, ikäkaudelle suunnatuista tapahtumista jne. Asiat pyritään siis tekemään mahdollisimman helpoksi.

Listoille on automaattisesti liitetty kaikki pääkaupunkiseutulaiset ikäkausijohtajat ja ikäkausivastaavat, jotka löytyvät Polku-jäsenrekisteristä. Kannattaa siis pitää Polku myös pestien kohdalta ajantasalla!

Listoille voi liittyä näsitä linkeistä:

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat

Toimintavinkit ei ole vielä (eikä koskaan) valmis! Jos siis sun ryhmälläsi on keksittynä paras tapa tehdä jokin aktiviteetti, heitä meiliä osoitteeseen: ohjelma@partio.fi

Kokousvinkkien lisäksi sivustolta löytyy myös Tapahtumapakki, joka sisältää monenlaista apua, ohjetta ja jeesiä oman tai useamman lippukunnan tapahtumien tekemiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *