Kyllä kannatti: Mankkaan Eräsusien kaverikokouksista saatiin heti innokkaita uusia jäseniä

Mankkaan Eräsusien ystävänpäiväviikon kaverikokouksissa riitti vauhtia, kun liki 30 uutta lasta kävi tutustumassa partiotoimintaan. Vaikka lapset aivan aluksi kummastelivat ja oudoksuivat kaverien tuomista partioon, saatiin kaikki kokoukset kuitenkin vietyä kunnialla läpi.

Suurin haaste kaverikokousten järjestämisessä oli itse kavereiden saaminen paikalle, sillä pienet sudenpennut ja seikkailijat eivät kehdanneet, halunneet tai uskaltaneet pyytää kavereitaan kokouksiin.
Aktiivisen mainostuksen ja hehkutuksen tuloksena kuitenkin lähes puolet lapsista toi kaverin kokoukseen. Palkitsimme kaikki paikalle tulleet kaverit ja heidät tuoneet partiolaiset hienoilla Partio-heijastimilla! Muutama lapsi tokaisikin, että olisi pitänyt sittenkin tuoda kaveri.

Kaverikokousten järjestäminen kuitenkin kannatti: iso nippu mainoslappuja lähti eteenpäin, kourallinen kavereita kiinnostui heti liittymään ja muutama jopa innostui Sarasteesta 🙂

Tekstin kirjoitti Ville Vuorenmaa, Mankkaan Eräsudet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *